11
Sep

Länge sedan vi sågs

   Posted by: Angelvoice   in Uncategorized

Det har varit ett hektiskt år inser jag när senaste blogginlägget var 2 februari 2012. kunde varit värre förstås och varit från 2011 eller dylikt.

Vikten är nere på 89 nu men har stått still ett tag med för mycket fuskande. lite youghurt här och lite frukt och bär där. söt dessert i lördags pajade resten av veckan typ men jag kämpar vidare med min strikta LCHF diet.

Jag mår bättre när jag inte fuskar alls men ibland kan man inte låta bli. måste låta bli att bli bjuden på middag och gå på restaurang helt för att undvika någon form av dåliga ingredienser som ökar hungersuget och det är väldigt svårt. sen får man gå på avgiftning i nån vecka för att komma bort från sockersuget igen.

i lördags var jag på Wicked Mill Variety i Malmö och för den kvällen kommer bilder upp i photos snart.

This entry was posted on Tuesday, September 11th, 2012 at %20:%Sep and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment