2
Feb

läst på internet

   Posted by: Angelvoice   in love, smokingissues, Uncategorized

läste på netdoktor idag. vart tvungen att svara på det.

http://www.netdoktor.se/traning-kost/?_PageId=181152

Den farligaste dieten yeah right.

jag har provat en massa dieter och följt dietistens råd och kostcirkeln och lättprodukter och aldrig mått sämre eller blivit sjukare och fetare än då jag följde dom. 20 kg på 2 år. utöver de andra kilona sen man var barn.

nu har jag ätit lchf i snart 3 år och det är 20 kilo ner istället.

undviker alla lättprodukter, e-ämnen,sötningsmedel och margariner och annat skräp som min kropp inte kan ta upp nån näring ur som bara är tillsatta av kemister och helt onaturligt. varför äta margarin med tillsatta d-vitaminer när bra riktigt smör innehåller det naturligt? varför dricka lättmjölk när den är fråntagen sina naturliga bra innehåll för att fettreducera den så näringen förstörs. man behöver fettet för att d-vitaminen ska överleva.

hälsovinsten. efter man började. bra lever och blodvärden, slut med astma och allergimediciner, aldrig huvudvärk eller mag och tarmproblem.

inga epilepsianfall på 1,5 år, jag mår så bra att jag måste vara döende då eftersom jag gör helt emot kostråden.

kostråd som ändå bara är baserad på forskningsfusk och gamla råd och rön från mr ancel keyes med fl. studier som dom undanhöll det viktiga som dom borde komma fram till men ändrade resultaten för att passa deras hypoteser bättre.

Dessutom är vi inga råttor och saknar vissa matsmältningsenzymer (fytas) som dom har som gör att dom kan bryta ned fytinet i sädeslagen och ta upp näringen som vi inte kan.  http://johannaskost.blogspot.com/2006/12/mslitragedin.html en bra förklaring som man kan googla vidare på om man vill veta mer.

jag är stolt LCHF anhängare som bara mått dåligt när man fuskat med kolhydraterna.

låt de djur som kan äta sädesslag och grönsaker äta det dom mår bra av. jag tycker dom kan få ha sin näring ifred, men låt oss som är kött och fettätare av naturen äta det naturliga valet utan att hitta på massa konstiga ämnen.  allt som måste raffineras eller modifieras för att kunna ätas åker bort. socker, vete, läsk, chips.

hur mycket majs får man inte i sig när man stoppar i sig halvfabrikat idag egentligen? läs på e-ämnena och kolla upp vad dom görs på. man blir förvånad vad mycket majs och soja och vete som finns i våra livsmedel idag i någon kemikalisk form. livsmedelsbranschen har gjort oss människor till labbråttor.

This entry was posted on Thursday, February 2nd, 2012 at %19:%Feb and is filed under love, smokingissues, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment