4
Feb

Depeche Mode konsert 2010-01-25

   Posted by: Angelvoice   in Uncategorized

Har inte skrivit om konserten med Depeche mode jag besökte över en vecka sedan.

Den var underbar härligt bra. Fick spellistan efteråt av teknikerna med låtordningen  det var en del bra nya sånger men såklart sjöng jag mest med i de gamla godingarna.

I feel you, walking in my shoes, question of time, world in my eyes, policy of truth, enjoy the silence, personal jesus. Bilder kommer att dyka upp i galleriet så småningom.

Lyssnar på Cranberries just nu. Annat favoritband som jag skulle älska att gå på konsert med här i Sverige. vill se dom live i alla fall.

Än så länge har jag dessa konserter planerade i år.

7 mars the four tops and the temptations med pappi

19 mars i lund mejeriet med devildoll

27 mars malmö med amanda jensen och pär wiksten från wannadies

23 april med melody gardot

och i sommar den 18 juni med rod stewart.

kommer bli underbart säkert. En Cd slår aldrig en live konsert.

Har avslutat twilight serien nu Wow en annan kärlekshistoria mellan vampyr och människa lite som romeo och juliet men med ett lyckligare slut.  Jag är galet förtjust i dom där romantiska kärlekshistorierna och gråter floder med komplicerade kärlekshistorier. tur att man inte har så komplicerat liv själv ju,

jisses varför komplicera något som borde vara så enkelt.

En annan bra bokserie med härlig stark kärlek är sword of truth serien med terry goodkind. (läser det mesta på engelska så vet inte vad de heter på den svenska översättningen.) Dom har äntligen gjort om den till en tv serie i usa som heter legend of the seeker. härligt bra som jag och maken har börjat kolla på. kul att fantasy serier äntligen blir filmatiserade. populärt nuförtiden.

är så trött på amerikanska såpoperor med intriger så tråkiga och där allt handlar om utseende, ytlighet pengar och makt.

föredrar japanska filmer och animerade tecknade serier där dom har mer intresanta teman. övernaturliga och historiska händelser är ju mer i min smak.

Nä borde nog sova nu. borde vara trött. men hjärnan går som vanligt på högvarv,

john blund sluta slänga uppåttjack i minga ögon. ta sömnpulvret från rätt påse nästa gång va.

Kärlek till alla människor därute

egoist näe

altruist javisst

Sprider värme och kramar astralt till alla därute.

This entry was posted on Thursday, February 4th, 2010 at %04:%Feb and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment