5
Sep

Saknar min Älskling

   Posted by: Angelvoice   in Uncategorized

Varför är det alltid lika jobbigt när min älskade make ska resa bort på konferens eller utbildningar. det blir så tomt utan honom. ingen att äta med och sova ihop med. ingen att dela de tråkiga ansvarssysslorna så dom blir lite roligare. ingen att sträcka lakan med och laga mat till. ingen som diskar så mina händer bli alldeles såriga.  ingen att läsa för och bli insmörjd av.

Att bara göra allt man ska för sig själv är superjobbigt. vill bara gå i ide en vecka tills Patrik kommer hem igen.

det är inte samma sak när man själv är den som reser bort för då har man liksom att göra med vänner och släkt ändå. eller när man jobbar så känner man inte samma slags saknad hela tiden. Eller? saknar du mig lika mycket när du är bortrest älskling?

Denna sommar har nog varit värre än alla de andra. för Du har rest bort på fler jobbsaker än tidigare. Det känns så i alla fall. som fler veckor utan dig. inte för jag räknat dom varje år.  Fast i år var nog extra jobbigt eftersom vi haft så många insjuknade fåglar som behövt handmatning och mediciner och sällskap.  våra älskade små barn.

This entry was posted on Sunday, September 5th, 2010 at %01:%Sep and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment