21
Sep

Ett Drömsamhälle?

   Posted by: Angelvoice   in Uncategorized

Jag har röstat På F! till riksdagen. Jag står för jämlikhet mellan människor oavsett kön, härkomst,utseende, utbildning

oavsett om man är lång eller kort small eller tjock, oavsett vilken färg man har på huden så är vi alla människor först och främst. ingen är mer värd än någon annan. det är bara de stora ledarna som tutat i oss att några är bättre än andra. beroende på vilken familj eller vilket land dom växt upp i eller vilket kön man har.

De som är bättre människor enligt mig isåfall är de som som inte trycker ner andra, som bryr sig om andra, som respekterar andra mäniskor, som älskar och förlåter, som inte skyller på andra och tar tag i sina egna liv och gör det dom mår bra av, som inte försöker få andra att må dåligt med flit för att de själva mår dåligt. de som unnar andra livets bästa. De sanna osjälviska altruisterna därute som tyvärr blir överkörda av egoister.

Tyvärr är det inte de snälla, goda människorna som sitter i maktpositioner eftersom de aldrig skulle vilja styra och ställa över huvudet på någon annan. dom jobbar oftast inom vården för skitlöner. de som gör något för andra.

jag tycker att om 2 lärare har olika lön på samma skola trots lika många jobbtimmar nedlagda och samma utbildningsbakgrund bara för att den ena föddes till kvinna är fel.

Anledningen till att det blivit så är för att vi från barndomen är uppfostrade till att inte ta för oss och att inte höras och synas lika mycket som killar. vi ska vara försiktigare och mer tillbakadragna vi ska vårda männen. Vi står inte på oss i löneförhandlingarna och blir överkörda av cheferna.  vi får inte höra va bra, stå på dig och ta för dig som barn utan så hjälp din lillebror nu. knyt skosnörerna på honom och laga mat till honom får vi höra istället.

Ojämlikheten mellan könen börjar redan när vi är små. samhället styr in oss i olika mallar. vinnare eller förlorare,

killarna ska höras och synas och ta iniativet som vi snällt ska ta emot när dom vill sätta på oss.  men i övrigt är vi bara barnalstringsmaskiner som ska stå hemma vid spisen och ta hand om ungarna som dom satt på oss. Det är intrycket jag får utav SDs politik. dom vill ha tillbaks 50-talet och det gamla svenska folkhemmet  för allt var bättre förr innan invandrarna tog över alla våra skitjobb som vi svenskar är för lata och bekväma för att orka lära oss att göra alla gamla hushållssysslor ordentligt. Ingen är hemma med sina barn idag och ingen kan lära sina barn laga bra ordentlig mat idag. det är en försämring faktiskt. något man skulle få mer tid till om vi bara jobbade 6 timmars arbetsdag såsom F! vill.

istället jobbar vi mer än 8 h för att ha råd med allt som ska inhandlas. samtidigt som vi ser våra barn mer sällan och våra partners växer vi ifrån eftersom man hinner knappt mysa och älska med varandra när man ser varandra 2-3 timmar om dagen och har barn då att ta hand om. Skillsmässor har ökat ensamstående hushåll har blivit mer vanligt.

men vi gör själva ett val. vi kan låta oss kastas omkring i samhällskarusellen av stress och sjukdomar och frånvaro och mer jobb.

eller ta det lugnt trappa ner, köpa mindre och bespara miljön och få en bättre livskvalite. vårda den natur vi har och den familj vi har. vi kan själva förändra våratsamhälle till det bättre genom att revoltera mot politikerna som har satt oss här.

Samhället förändras och utvecklas. de som röstat på Sd är såna som inte har hjärna nog till att hänga med i svängarna. bakåtsträvare och pensionärer som tror på Jimmie åkessons fagra nuna. Dom hör ju inte vad han säger tydligen. dom kan inte läsa mellan raderna.

Hitler var också smart och kom till makten för att människor var dumma som trodde på vad han sa för att han lät övertygande. Dom ifrågasatte inte hans ord.  Om det var bra eller dåligt för andra människor betänkte dom inte. eftersom dom skyller på att det är andra människors fel att dom mår dåligt eller har dålig ekonomi.

Vi snälla människor som såg och hörde men lät det ske ändå. ska vi göra samma misstag igen för att vi inte orkar säga emot.? eller ska vi ta tag i de onda maktmänniskor som förstör våra liv?

vadå jämlikhet mellan könen i vårat samhälle. det är långt kvar. Därför röstar jag på F! de är motpoler till SDs politik.

Gjort är gjort. de har kommit in i riksdagen.

synd att alla sveriges kvinnor inte röstade på F! då skulle dom ha många mandat.

de kanske inte vågade för sina män?

Hoppas att de sparat alla F!s röster till sist så de ökar lite till

kramar till alla goa människor därute som gör livet roligare för alla

kram till zinat min käraste väninna.

This entry was posted on Tuesday, September 21st, 2010 at %16:%Sep and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment