12
Feb

Alla Hjärtans Dag på Söndag.

   Posted by: Angelvoice   in Uncategorized

Vad ska man hitta på för speciellt då som inte är att trängas på biografer och restauranger med alla andra kärlekskranka par.

Mysig middag hemma med älskog inpå småtimmarna hahha

man vill ju göra något speciellt som inte försäljarna tagit över.Det kan dom inte sälja in i alla fall. tänk att ta betalt för att man älskar med sin make. sex skatt. haha det är väl tur dom inte kommit på det än.

Restaurang är väl uteslutet då man inte kan äta det mesta dom serverar när man äter enligt LCHF. Lagar bättre mat själv hemma faktiskt. Inte för att skryta. Äsch det är så jäkla jante blygsamt. skit i jante, jag är superbäst på att laga mat så det så.

Får börja lägga ut lite recept som man hittat på så småningom.

Restaurangmat är så förutsägbart tråkigt smakar likadant var man än går. som om alla restauranger har samma storkök som lagar maten åt dom, kolla in food inc så förstår du vad jag menar. samma tråkiga ingredienser och kryddor och tillsatser i såserna.

nästan lika tråkigt som att köpa färdgfrysta rätter. Vem köper dom förresten?

blir sällan glatt överraskad över smakerna. som om alla hade samma färdigkryddblandning. salt och peppar och natriumglutamat. nam nam nä knappast.

Hela matindustrin är ju helt mekaniserad ingen känsla i matlagningen längre. bara maskiner, inga färska kryddor, bara massa genetiskt modifierade grönsaker som ska vara längre på en lång resa till butiken.

tacka vet jag närproducerat och kravmärkta varor som man vet var det kommer från. från jord till bord istället för från andra siden jorden nånstans.

Folk tar sig inte tid att laga mat eller att lära sig hur mat kan smaka när man gör allt själv. hur riktigt fina mogna grönsaker och frukter kan smaka.

antar att klockan säger sovdags nu. stäng av hjärnan och sluta tänka för en stund.

kärlekens änglar tittar till oss

kärlek och respekt.

This entry was posted on Friday, February 12th, 2010 at %04:%Feb and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment